Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

Stories

shape blue 02
shape blue 01

Welkom bij de Blog

Stories

shape blue 02
shape blue 01

Welkom bij de Blog

5 tips om vroeger op te staan

Onlangs schreef ik een blog over de positieve effecten van vroeg opstaan. Nou is schrijven over vroeg opstaan 1 ding, maar ook daadwerkelijk vroeg uit de veren gaan is een heel ander verhaal. Daarom verzamelde ik een paar tips om vroeger je bed uit te komen.

Tips voor vroeger opstaan:

1) Moet je jezelf nog overtuigen om vroeger op te staan? Houd dan eens een dagboek bij om erachter te komen of je wel daadwerkelijk een avondmens bent. Noteer hoe productief je bent in welk uur van de dag.

2) Beeld je je ideale vroege ochtend routine in, dan heb je het als het ware al een keertje mentaal kunnen ervaren, mogelijke obstakels al kunnen identificeren en is de kans op succes groter!

3) Bedenk, voordat je gaat slapen, alvast waarmee je de volgende ochtend start. Leg het alvast klaar, plak een post-it naast je bed als reminder, of zoek een partner-in-crime om het mee te delen

4) Ga koud douchen! Naast alle andere voordelen van koud douchen (zo is het bewezen effectief voor je immuunsysteem en krijg je er een beter humeur van), je weet na zo’n plens koud water over je lijf in ieder geval ook zeker dat je goed wakker bent!

5) En ten slotte: ga vooral ook op tijd naar bed! De slaapbehoefte verschilt enorm per persoon, maar over het algemeen heeft men behoeft aan 7 tot 9 uur slaap. Wat is jouw magic time?

Slaap lekker, en tot morgen!

Deel dit artikel via:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Iris en Liesbeth - Founders

hey Hallo!

Wij zijn Liesbeth en Iris,

en we staan erom bekend dat we altijd tips kunnen geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarom besloten we ze te gaan delen via deze blog. 

Voor ons geldt dat inspiratie via mega uiteenlopende wegen tot ons kan komen. Dat kan komen in de vorm van een podcast, boek of een lezing. Maar ook in de vorm van een inzicht, lifehack of tool. Het helpt ons allemaal te floreren en zo ons beste leven te leiden. Elke dag!

Dit vind je misschien Ook leuk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches