Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

Stories

shape blue 02
shape blue 01

Welkom bij de Blog

Stories

shape blue 02
shape blue 01

Welkom bij de Blog

Altijd maar andermans tips opvolgen gaat je niet helpen bij daadwerkelijke verandering. Wat dan wel?

De aanleiding van deze podcast aflevering is een vraag die ik vorige week van iemand kreeg die door ons wordt gecoacht. Veel van de inzichten die je opdoet tijdens een traject bij ons vragen niet alleen werk op het uitvoerende deel van je business, maar gaan ook in op een stuk persoonlijke ontwikkeling. 

De ondernemer in kwestie worstelde met het vertalen van de inzichten uit een coachgesprek naar concrete acties. Het is zo makkelijk om te zeggen: je zou gewoon dit en dit moeten doen. Niet waar?

Hoe vaak krijg je wel niet zulke adviezen?

Dan kan het twee kanten opgaan: of je doet klakkeloos wat een ander zegt. Je zegt ja en amen, denkt dat het wel goed zal zijn, want zij weet het nou eenmaal beter. Of het roept weerstand bij je op: ja, maar… in mijn geval werkt dat niet, of zij heeft makkelijk praten, of wie denkt zij wel niet wie zij is. Hoe je het ook wendt of keert, het zorgt ervoor dat je niet zelf de regie hebt over een situatie en dat je niet doet wat echt bij je past.

Daarom wil ik je meenemen in hoe je inzichten die je opdoet uit testen, onderzoeken of gewoon je ervaring omzet in acties die je dichter bij je doel brengen.

Deel dit artikel via:

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest
Iris en Liesbeth - Founders

hey Hallo!

Wij zijn Liesbeth en Iris,

en we staan erom bekend dat we altijd tips kunnen geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarom besloten we ze te gaan delen via deze blog. 

Voor ons geldt dat inspiratie via mega uiteenlopende wegen tot ons kan komen. Dat kan komen in de vorm van een podcast, boek of een lezing. Maar ook in de vorm van een inzicht, lifehack of tool. Het helpt ons allemaal te floreren en zo ons beste leven te leiden. Elke dag!

Dit vind je misschien Ook leuk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches