Branding & Brainwork Masterclass

Branding & Brainwork Masterclass

Met een wereldwijde pandemie die met een tweede golf genadeloos lijkt toe te slaan, kunnen we wel stellen dat er geen enkele ondernemer is die hier niet door geraakt wordt. Of het nu komt doordat je door de geldende maatregelen beperkt wordt in het uitvoeren van jouw beroep of doordat de wereld van jouw klant misschien helemaal op zijn kop staat: alles is anders!

Met een onderneming in de locatieverhuur (Iris) en een onderneming in de toerismebranche (Liesbeth) kun je wel stellen dat wij hier ook mee te maken hebben. Toch zijn we erin geslaagd ons aanbod dusdanig aan te passen dat we het tot nu toe goed weten te redden en zelfs een groei weten door te maken. 

We combineren onze achtergronden in de psychologie en marketing en delen onze kennis maar al te graag om ook jou te helpen met het neerzetten van een passend aanbod.

Op woensdag 28 oktober 2020, om 20:00 organiseren wij een live online masterclass, waarin wij jou in 90 minuten meenemen in de wereld van branding & brainwork.

Deze masterclass is voor iedere ondernemer die zijn aanbod onder de loop wilt nemen om te zorgen dat het matcht met de veranderde wereld. 

Wil jij hierbij zijn? Het enige wat je hoeft te doen is je via dit formulier te registreren!

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches