Bedankt

shape orange 02
shape orange 01

voor je aankoop

Bedankt

Voor je aankoop

YES! Je gaat aan de slag met onze cursus Succesvol Online Coachen!

De inloggegevens ontvang je via e-mail (check ook even je spam) en als je al toegang tot de online Academy hebt, dan kun je inloggen en de cursus in jouw account terugvinden. 

Podcast

Blooming Stories Podcast

Aflevering 16 – Hoop is optimisme met opgestroopte mouwen en 4 andere lessen uit 2020.

Het is onmogelijk te ontkennen dat 2020 een intens jaar is geweest. Van de eerste lockdown die leidde tot een lege agenda, onzekerheid over opdrachten, de impact van social distancing en de gevolgen van het vele thuiszitten tot het starten van nieuwe initatieven en zelfs een nieuw bedrijf, lichtpuntjes en intens gevoel van dankbaarheid. In deze podcast episode delen we de belangrijkste lessen van 2020 met jou. Inzichten die we zeker meenemen in onze toekomst en waarvan we zeker weten dat jij er ook wat aan hebt. Kort samengevat zijn de belangrijkste inzichten uit 2020 voor ons: wacht niet op de perfecte omstandigheden om ergens mee te starten.  Starten kan ook als het ‘goed genoeg is’. Luister de podcast hier op Spotify, Itunes of Anchor FM.

Duur: 32 minuten
Gelanceerd: 11 januari 2021

Ontdek het archetype dat het beste bij jouw brand past!

Wil jij ook meer vanuit jouw brand-archetype gaan werken en ben je benieuwd welke nou het beste bij jouw merk past? Doe dan onze archetypetest en ontdek in slechts 9 vragen welke het is.

We selecteerden ook nog een aantal artikelen voor je:

De psychologie van kleur
podcast

De psychologie van kleur

De kracht van kleur. Verschillende manieren waarop je kleur kunt inzetten voor je merk In deze podcastaflevering leer je meer over de psychologie van kleur. Liesbeth neemt je mee in hoe je ervoor kunt zorgen

Lees verder »
Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches