Bedankt E-book

Bedankt

shape orange 02
shape orange 01

voor je aanvraag

Bedankt

Voor je aanvraag

Gelukt, je hebt een super waardevol e-book in je mailbox zitten! (check ook even jouw spam)
Je hebt de eerste stap genomen om nog meer te gaan floreren met jouw onderneming. Dankjewel voor het aanvragen.

Denk voor jezelf nog eens na, wat is de reden geweest dat je dit e-book hebt gedownload? Waar loop je tegenaan in het ondernemerschap? Welke struggles zijn real voor jou? Wij weten zeker dat het e-book jou verder op weg gaat helpen. Natuurlijk is lezen nog iets anders dan doen en willen we jou ook in vervolgstappen graag helpen om van jouw onderneming een succes te maken.

hey Hallo!

Wij zijn Iris en Liesbeth.

en wij brengen de wereld van persoonlijke ontwikkeling en branding samen om jou de beste versie van jezelf te laten zijn elke dag. Dat is namelijk onze missie, onze kern, die we samen delen.

Wij hebben allebei ervaren dat het leven zomaar opeens anders kan zijn en daarom ook geleerd dat het zo belangrijk is om nu te floreren. Jouw passie en ambitie uitoefenen als ondernemer is al zo dapper, gaandeweg ontstaan er uitdagingen waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad, uitdagingen waarbij jouw ervaring als ondernemer tekortschiet of uitdagingen vanuit jouw eigen overtuigingen. Dit hebben wij bij al heel veel ondernemers gezien. En daarom vinden wij het zo belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling en branding allebei terugkomen in onze coaching en trainingen.

Wil je weten hoe we dit doen? En wil je vooral zelf een bloeiend bedrijf?

Dan hebben we nog iets heel leuks en waardevols voor jou!

In april 2021 vindt ons 3-daags Urban Business Retreat plaats. Met 9 likeminded ondernemers ga je AAN je bedrijf werken en zet je jouw goede voornemers om in haalbare doelen en een mooi aanbod voor 2021. Zo ben je helemaal klaar om jouw business te laten bloeien en 2021 tot een succesvol jaar te maken als persoon en als ondernemer!

Superleuk als je erbij bent! Klik op de knop hieronder voor alle informatie over het Urban Business Retreat!

Liefs Iris en Liesbeth

de podcast

Blooming Stories

De podcast voor purpose driven ondernemers, die willen floreren in hun werk en in hun leven. We delen alles in deze podcast. Van hoe je een ijzersterke brandingstrategie neerzet, tot de werking van je brein. Van onze persoonlijke successen, tot onze persoonlijke struggles. Dit alles zodat jij kunt floreren. Elke dag.

Recente shownotes van de podcastepisodes:

Wat anderen zeggen:

"

Als 1 van de 9 ondernemers uit de eerste groep kan ik dit online traject ontzettend aanbevelen! Heel waardevol en de interactie met de groep is voor mij een enorm pluspunt!

Wendy van Wijngaarden

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches