Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

Blog

Blooming Stories Blog

Meest recente posts:

Voor jou geselecteerd:

Goede voornemens
Mindset

Goede voornemens, hoe zorgen we ervoor dat ze wel lukken?

De reden dat het steeds weer mislukt om je aan al die goede voornemens te houden zit ‘m echter in iets anders. Het zit ‘m in de kwaliteit van onze voornemens: ze zijn vaak veel te groot, te vaag en daardoor totaal niet aantrekkelijk. Er zijn meerdere knoppen waar je aan kunt draaien om het aantrekkelijker te maken. Ik wil je nu meenemen in een daarvan: het maken van implementatie intenties.

Lees verder

floreren

Welk purpose-type ben jij?

Hey hallo!

Wij zijn de bloggers: Iris & Liesbeth

Twee experts met eenzelfde missie: mensen laten floreren in hun werk en in hun leven. Iris is psycholoog en coach en weet alles van gedragsverandering. Liesbeth is branding expert, weet alles over de impact van kleur en tovert steeds weer iets nieuws uit haar hoge hoed. 

Je kan van Iris wel stellen dat ze geobsedeerd is door lezen en leren, en er zal niet snel een week voorbij gaan zonder dat Liesbeth iets nieuws heeft bedacht. Daarnaast blijven de ‘blooming stories van andere ondernemers ons intrigeren. We delen dit graag met jou, fijn dat je er bent

Volg ons op Instagram voor de nodige kleurrijke inspiratie op je feed >

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches