Challenge-k

challenge

shape orange 02
shape orange 01

The FLamingo Why

De vraag die wij het vaakst te horen krijgen...

Wat wij het vaakst te horen hebben gekregen van mensen die we eerder hebben gecoacht of ons e-book hebben gelezen is dat het vinden van je ‘why’ en het gaan leven vanuit je purpose een van de moeilijkste opgaven blijkt te zijn.

De gevolgen hiervan zijn onder andere:

  • Ze houden het gevoel ‘maar wat te doen’ in met bedrijf
  • Ze vinden het moeilijk focus te bepalen
  • Ze vinden het nog moeilijker om ook ‘nee’ te verkopen
  • Ze kunnen niet verkopen uit verbinding met de klant

 

En misschien nog wel het belangrijkste:

  • Er blijft energie weglekken

 

Herken jij dat ook?

Om je hierbij te helpen hebben we een super mooie gratis challenge bedacht. In 4 dagen helpen we je op weg om je ‘why’ te vinden en te onderzoeken op welke manier je je bedrijf hier omheen kunt opbouwen, zodat je klanten krijgt waarmee je echte verbinding kunt maken en je je nog gemotiveerder voelt om door te blijven gaan als het even tegen zit.

 

Dit is wat je krijgt

Online masterclass

We starten 4 dagen lang de werkdag om 9:15 met een online masterclass. Hierin nemen we je in 30-45 minuten mee in het onderwerp van die dag. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen, er volgt een replay!

Werkboeken

Elke dag gaat gepaard met een opdracht. Hierin staan de opdrachten uitgelegd, en geven we nog verdiepende informatie over het onderwerp wat centraal staat in de module.

Tips enTools

We staan erom bekend dat we altijd wel een tip, tool of truc weten, en die delen we dolgraag met je! 

Boeken, podcast, applicaties… 

Community

Samen met de andere deelnemers vorm je een eigen community, waardoor je ook met elkaar kunt groeien!

5/5

Na het volgen van deze challenge weet jij...

… waarom het zinvol is om vanuit purpose te ondernemen

… precies wat jouw WHY is en waarom jij doet wat je doet 

… wat het verschil is tussen passie en missie

… hoe jij ervoor kunt zorgen dat je geld kunt verdienen met werken vanuit purpose

 

Wij delen vanuit onze eigen ervaring, ondersteunen dit met cijfers en conclusies uit onderzoek en geven je handige tools en opdrachten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Deze gratis challenge start over precies:

dagen
uren
minuten
seconden

We starten op 29-09-2020 om 9:15 met een live masterclass

Over Blooming Stories

Blooming Stories is het bedrijf van Iris en Liesbeth. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat iedereen met wie zij mee werken, de beste versie van zichzelf kan leven. Dit allemaal vanuit hun kantoor in het centrum van Rotterdam. Waar Iris een ondernemende coach en trainer is, is Liesbeth een branding expert met jarenlange ervaring als marketing- en brand manager. 

Iris Kolthoff (ondernemer, trainer en coach) is een geregistreerd coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ook deed ze onderzoek naar gedragsverandering en in haar jaren als consultant werkte ze met talloze teams en organisaties op weg naar verandering en groei. Als coach werkt Iris nu veel met mensen die coachvragen hebben rondom de thema’s als perfectionisme, assertiviteit en authenticiteit. Ze leidt professionals op tot coach en traint teams naar coachend leiderschap. 

Liesbeth Gouda (ondernemer en branding expert) heeft zich vanaf oktober 2017 volledig op het ondernemerschap gestort. Zij is toen gestart met Another Brand Story, waar ze ondernemers helpt met hun branding aan de hand van haar unieke methode ‘de Flamingo Way’. In 2019 startte ze een tweede bedrijf: Another Destination Story: branding en marketing in de vrije tijd, recreatie en toerisme branche.

Samen helpen zij mensen in de knop te floreren. Zodat zij hun beste leven kunnen leiden. Elke dag.

Maar je hebt hier zelf invloed op. Jij bent degene die hiervoor kunt zorgen. Jij bent degene die de regie kunt pakken en jezelf het leven te bieden waarin jij floreert als ondernemer met jouw business, maar ook als mens. Je hoeft namelijk niet te wachten, je hoeft het niet meer uit te stellen. Pak vandaag nog de regie in eigen handen en gun jezelf de gelukkigste versie van jezelf.

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches