Christmas Classes

🎄 🎄

Christmas Classes

Opnieuw zitten we in een lockdown. Zoveel ondernemers die hierdoor geraakt worden en hiermee moeten dealen. En dat in een tijd waarin we samen willen zijn en een gezellige tijd willen hebben. Waarin we ons jaar goed af willen sluiten en het nieuwe jaar succesvol willen starten.

Met een onderneming in de locatieverhuur (Iris) en een onderneming in de toerismebranche (Liesbeth) hebben ook wij hiermee te maken. Toch zijn we erin geslaagd ons aanbod dusdanig aan te passen dat we het tot nu toe goed weten te redden en zelfs een groei weten door te maken. 

We combineren onze achtergronden in de psychologie en marketing en delen onze kennis maar al te graag om ook jou te helpen met het neerzetten van jouw doelen voor 2021, een passend aanbod en …..

Op dinsdag 22 december én dinsdag 29 december 2020, om 20:00 organiseren wij live online Christmas Classes, waarin wij jou in 90 minuten meenemen in ……

Deze Christmas Classes zijn voor iedere ondernemer die zijn aanbod onder de loop wilt nemen om te zorgen dat het matcht met de veranderde wereld. EN die natuurlijk vol energie en succesvol 2021 wil starten!

Wil jij hierbij zijn? Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden!

22 december: Christmas Class Doelen Stellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

29 december: Christmas Class Theater

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches