Dank FFF

HIGH

shape orange 02
shape orange 01

five!

HIGH

five!

Yes, je hebt je aangemeld voor de Friday’s Flamingo Five! Dankjewel voor het aanvragen.

Je begint jouw weekend goed met Friday’s Flamingo Five: iedere vrijdag vijf dingen die we op dat moment lezen, gebruiken, kijken of luisteren. Houd je inbox in de gaten voor de eerste Friday’s Flamingo Five!

hey Hallo!

Wij zijn Iris en Liesbeth.

en wij brengen de wereld van persoonlijke ontwikkeling en branding samen om jou de beste versie van jezelf te laten zijn elke dag. Dat is namelijk onze missie, onze kern, die we samen delen.

Wij hebben allebei ervaren dat het leven zomaar opeens anders kan zijn en daarom ook geleerd dat het zo belangrijk is om nu te floreren. Jouw passie en ambitie uitoefenen als ondernemer is al zo dapper, gaandeweg ontstaan er uitdagingen waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad, uitdagingen waarbij jouw ervaring als ondernemer tekortschiet of uitdagingen vanuit jouw eigen overtuigingen. Dit hebben wij bij al heel veel ondernemers gezien. En daarom vinden wij het zo belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling en branding allebei terugkomen in onze coaching en trainingen.

Wil je weten hoe we dit doen? En wil je vooral zelf een bloeiend bedrijf?

Dan hebben we nog iets heel leuks en waardevols voor jou!

In april 2021 vindt ons 3-daags Urban Business Retreat plaats. Met 9 likeminded ondernemers ga je AAN je bedrijf werken en zet je jouw goede voornemers om in haalbare doelen en een mooi aanbod voor 2021. Zo ben je helemaal klaar om jouw business te laten bloeien en 2021 tot een succesvol jaar te maken als persoon en als ondernemer!

Superleuk als je erbij bent! Klik op de knop hieronder voor alle informatie over het Urban Business Retreat!

Liefs Iris en Liesbeth

Wat anderen zeggen:

"

Als 1 van de 9 ondernemers uit de eerste groep kan ik dit online traject ontzettend aanbevelen! Heel waardevol en de interactie met de groep is voor mij een enorm pluspunt!

Wendy van Wijngaarden

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches