Succevol Online Coachen

Praktische handvatten om de transitie van offline naar online te maken

Find Your

shape-blush-02.png
shape-blush-01.png

Purpose

Grote kans dat jij die purpose maar lastig vindt en vooral niet weet waarom je dit moet overbrengen naar jouw potentiële klanten

Je hoort het misschien vaker of zelfs heel vaak, je Purpose is belangrijk, je moet hier iets mee, wat is jouw Purpose dan, waarom doe je wat je doet?
Wij merken in alle trainingen die wij geven dat het de meest waardevolle inzichten oplevert die zorgen voor een bedrijf dat gaat floreren.
Vraag jij jezelf dit weleens af, waarom doe je wat je doet? Weet jij het, vind je het lastig om hierachter te komen? Denk je dat je eruit bent, maar brengt het je nog niet waar je wilt zijn?

Door onze combinatie van persoonlijke ontwikkeling, brand expertise en jarenlange ervaring met betrekking tot dit onderwerp hebben wij een online training ontwikkeld die jouw helpt om je purpose verder uit te werken, te omarmen en ervoor te gaan staan zodat jij gaat floreren met jouw business.

Grote kans dat:

  • je denkt te weten wat jouw purpose is, maar daarmee nog niet de juiste mensen aantrekt
  • je het lastig vindt om je verhaal te vertellen en daarmee zichtbaar te zijn
  • je je business best nog wel verder wil laten groeien

Stel je eens voor...

Dat je volledig hebt omarmt waarom je doet wat je doet en er ook echt klaar voor bent om dit naar buiten te brengen. Geen belemmeringen meer, omdat je het misschien toch zelf nog niet helemaal gelooft. Geen twijfels meer over je verhaal. Maar duidelijkheid over jouw missie en jouw purpose waardoor je in die spotlight durft te gaan

Na het volgen van deze training weet jij...

Wij delen vanuit onze eigen ervaring, ondersteunen dit met cijfers en conclusies uit onderzoek en geven je handige tools en opdrachten om er zelf mee aan de slag te gaan. We geven extreem veel waarde voor een hele lage prijs en de cursus is geheel online waardoor je hem volledig op je eigen tempo kunt volgen.

Dit alles voor slechts € 27,- (ex. btw)

Onze online training staat voor jou klaar zodat jij kunt gaan groeien met jouw business. Voor ambitieuze ondernemers zoals jij, die juist NU klaar zijn om hun unieke verhaal te laten horen en op zoek zijn naar de juiste tools om dat te gaan doen en inzicht willen krijgen in wat hen tegenhoudt, om zo te kunnen floreren als persoon en als ondernemer.

Wat anderen zeggen over deze online training:

Dit is wat je krijgt:

  • Een volledige aanpak om jouw purpose verder te gaan uitdiepen
  • Data en kennis over waarom vanuit purpose ondernemen zinvol is
  • Video met ons verhaal, onze waarom en hoe je tot die waarom kunt komen
  • Video met waarom die purpose nu zo belangrijk is en hoe je hem kunt inzetten voor jouw bedrijf
  • Een online omgeving waar jij de training volledig zelfstandig kunt volgen

€ 27,-

5/5

Vond je het helemaal niks? 100% geld terug garantie!

Heb je de training helemaal doorlopen en vond je het helemaal niets? Heb je er niets uit geleerd, of kunnen toepassen in je business? Dan krijg jij het volledige bedrag teruggestort. Maar wij geloven dat jij zeker minimaal twee geweldige tips gaat halen uit deze training. Dus met volle overtuiging bieden wij jou deze garantie aan.

Over Blooming Stories

Blooming Stories is het bedrijf van Iris en Liesbeth. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat iedereen met wie zij mee werken, de beste versie van zichzelf kan leven. Dit allemaal vanuit hun kantoor in het centrum van Rotterdam. Waar Iris een ondernemende coach en trainer is, is Liesbeth een branding expert met jarenlange ervaring als marketing- en brand manager. 

Iris Kolthoff (ondernemer, trainer en coach) is een geregistreerd coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ook deed ze onderzoek naar gedragsverandering en in haar jaren als consultant werkte ze met talloze teams en organisaties op weg naar verandering en groei. Als coach werkt Iris nu veel met mensen die coachvragen hebben rondom de thema’s als perfectionisme, assertiviteit en authenticiteit. Ze leidt professionals op tot coach en traint teams naar coachend leiderschap. 

Liesbeth Gouda (ondernemer en branding expert)  Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als marketeer, tot Marketing Talent of the Year te zijn benoemd en vele andere marketing en campagneprijzen te hebben gewonnen, heeft zij zich vanaf oktober 2017 volledig op het ondernemerschap gestort. Zij is toen gestart met Another Brand Story, waar ze ondernemers helpt met hun branding aan de hand van haar unieke methode ‘de Flamingo Way’. In 2019 startte ze een tweede bedrijf: Another Destination Story: branding en marketing in de vrije tijd, recreatie en toerisme branche.

Samen helpen zij mensen in de knop te floreren. Zodat zij hun beste leven kunnen leiden. Elke dag.

Maar je hebt hier zelf invloed op. Jij bent degene die hiervoor kunt zorgen. Jij bent degene die de regie kunt pakken en jezelf het leven te bieden waarin jij floreert als ondernemer met jouw business, maar ook als mens. Je hoeft namelijk niet te wachten, je hoeft het niet meer uit te stellen. Pak vandaag nog de regie in eigen handen en gun jezelf de gelukkigste versie van jezelf.

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches