Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

In de media

Media

shape yellow 02
shape yellow 01

In de spotlight

Media

In de

Artikelen

Van een kop koffie naar een nieuw bedrijf

Bijna duizend nieuwe ondernemers schrijven zich wekelijks in bij de Kamer van Koophandel. Deze starters zijn misschien wel de nieuwe economische pijlers van een bruisende stad. Zeker in tijden van corona is het voor ondernemers spannend. De krant licht er steeds ‘1 van die 1000’ uit.

Je onderneming juist in deze tijden een boost geven: dat is het doel van Blooming Stories, het bedrijf van de Rotterdamse Iris Kolthoff (36) en Liesbeth Gouda (38). Dit doen ze door trainingen te geven over het verhaal dat je met je bedrijf uitdraagt (branding) en door het coachen van je persoonlijke ontwikkelingen.

Logo Magazine PsychologieDoor de juiste vragen te stellen, helpt een coach clienten verder in hun ontwikkeling. In deze aflevering vertelt coach Iris Kolthoff over haar gesprek met Yara (33) en de vraag die voor haar voor een doorbraak zorgde.

"Wat als je jezelf geen belemmeringen oplegt?.”

"Die locatieverhuur is door de coronacrisis stil komen te vallen. Heftig, maar het geeft ook ruimte om na te denken over hoe ik verder wil. Samen met branding expert Liesbeth Gouda heb ik nu Blooming Stories opgericht. [...]

Nu bundelen we onze krachten: opleiding, training en coaching op het gebied van ondernemerschap en persoonlijke groei. Zo geloof ik sterker uit deze crisis te komen."

Wanneer levert het gratis weggeven van je product of dienst eigenlijk iets op? We vragen het ondernemerscoach en bestsellerauteur Kelly Weekers en brandexpert Liesbeth Gouda.
"'Je moet nu niet in paniek alles gratis weg gaan geven.' Daar ben ik het helemaal mee eens. Al is gratis iets weggeven wat mij betreft niet perse verkeerd. Het is prima om iets gratis weg te geven, zolang het onderdeel is van een langetermijnstrategie."


"Voor mezelf beginnen was voor mij altijd al een droom, maar ook heel spannend. Ik kom niet uit een ondernemersgezin en opgegroeid met het idee dat zekerheid erg belangrijk is. En dat heb je niet als ondernemer, je springt in het diepe en geeft een vast inkomen, structuur en veiligheid van het werken bij een werkgever op."

Met mijn eigen bedrijf help ik ondernemers om hun bedrijf op te starten vanuit een merkstrategie. Iedere ondernemer kan nu nog steeds een eigen platform opbouwen, maar het is in deze tijd wel lastiger. Ik wil deze ondernemers via Share Your Magic Now alsnog helpen hun creatieve ideeën zichtbaar te maken.’’

Iris Kolthoff is een ervaren coach en trainer. Ze leidt professionals op tot coach en voelt zich online als een vis in het water. Alleen al in deze quarantaineperiode trainde ze inmiddels al bijna 100 mensen in succesvol online coachen. Hier deelt ze handige tips die je kunt delen met je coachee, voorafgaand aan een online coachsessie.

Awards

Liesbeth werd al tijdens haar studie verkozen tot Marketingtalent 2005. In 2012 werd ze Publiekswinnaar Marketing Talent of the Year.

Nominaties

Geboren ondernemers of strategen met een zakelijk instinct die groei combineren met inspirerend leiderschap. Ze zetten hart en hoofd in om het onmogelijke te bereiken.

Liesbeth stond in deze lijst in 2017 en 2018, Iris werd in 2019 genomineerd.

De prijs voor powervrouwen uit Rotterdam. Iris werd in 2020 genomineerd in de categorie Zelfstandig Zonder Personeel.


Door de Coronacrisis werd de verkiezing uitgesteld en is ze nu al verzekerd van een finaleplek in 2021.Coachlink Academy ging op zoek naar het coachtalent van het jaar 2020. Iris stond op de longlist met nog 45 andere coaches.

Podcasts en Youtube

Happy me, Happy mama Podcast #8

Iris was te gast in de Happy me, happy mama podcast van Liza van der Veeken. Een openhartig interview over het moederschap, mentale gezondheid en ondernemen. 

Luister deze podcast via: SPOTIFY | APPLE PODCAST

Red Bull’s Oorcollege #7

Een podcast over het maken van levenskeuzes, met Djeanson Jaoen in de spotlight. waar Iris was uitgenodigd aan te schuiven als expert. De podcast is gericht op studenten, maar is van toepassing op iedereen!

Luister deze podcast via: SPOTIFY | APPLE PODCAST

Op de bank met 

In “Op De Bank Met” interviewen wij wekelijks een ambitieuze onderneemster over het échte verhaal achter ondernemen. Door hier openlijk over te spreken en juist deze verhalen te delen, willen wij jou motiveren om ook je dromen achterna te gaan.

In deze aflevering deelt coach, adviseur en trainer Iris Kolthoff haar verhaal over eigen keuzes maken, angst loslaten en jouw leven de invulling geven die jij wilt, door te ont-moeten. Of te wel: alle moetens in je leven loslaten.

Bekijk deze aflevering op YOUTUBE

[instagram-feed]
Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches