Mindset coaching voor ondernemers

coaching

shape orange 02
shape orange 01

kom tot bloei!

Coaching

Stel dat het wel lukt?

Mindset coaching voor ondernemers

Onze favoriete vraag als het gaat om het coachen van ondernemers: ‘stel dat het wel lukt?’. Als je gaat ondernemen kom je voor ontelbaar veel uitdagingen te staan en zul je worden geconfronteerd met veel van je persoonlijke belemmerende overtuigingen. Hierdoor is je eigen mind misschien wel het grootste obstakel om te overwinnen richting het succes als ondernemer. 

Naast onze programma’s, bieden we daarom ook 1-op-1 coaching aan, omdat sommige vraagstukken zich nou eenmaal niet laten vatten in een gestandaardiseerd programma of een training van een dag. 

Coaching is altijd maatwerk. Jouw persoonlijke vraag staat centraal. We gaan op zoek naar de achterliggende waarden die belangrijk zijn, en onderzoeken wat je er nu van weerhoudt om daar volledig naar te leven. Door deze inzichten kunnen we vervolgens aan de slag gaan met concrete stappen richting je doel. De Blooming Coaches lopen met je mee, maar je hebt altijd zelf de regie over jouw proces. 

 

1 op 1 coaching

Vind een coach die bij je past

Om jou te laten floreren vinden wij het belangrijk om alleen met de best passende coaches te werken. Daarnaast kun je uitgaan van de volgende punten: 

⇒ Al onze coaches hebben een NOBCO-gecertificeerde opleiding afgerond. Voor de senior coaches is dat een opleiding op senior practitioner niveau

⇒ Ook de Blooming Coaches werken continu aan hun kwaliteit. Dit doen wij door middel van bijscholing, intervisie en supervisie

⇒ Altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Wat anderen zeggen:

"

Super waardevol om mijn bedrijf en mezelf zo onder de loep te nemen. Echt een aanrader!

Fabienne, Het Happy Huis

de Blooming Coaches

Mira Faas Coach

Mira

Coach

Locatie: Rotterdam, online

Typisch Mira:

Hard op de inhoud, zacht op de relatie, zo laat de coaching van Mira zich typeren. Er is ruimte voor relativering en humor. Door haar jarenlange ervaring in finance en HR, is ze ook een juiste sparringspartner voor organisatievraagstukken.

Vanessa Claassen Coach

Vanessa

Coach

Locatie: Rotterdam, online

Typisch Vanessa:

Vanessa weet als geen ander jouw onontdekte potentieel tevoorschijn te toveren. Ze helpt je denken in mogelijkheden, en heeft een typische ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Hierdoor helpt ze al jaren ondernemers vooruit. 

Iris

Senior Coach

Locatie: Rotterdam, online

Typisch Iris:

De wijsheid zit al in iedereen verpakt, soms kan je er alleen nog niet bij. Met die insteek start Iris al haar coachingstrajecten. Iris is nieuwsgierig, doortastend en prikkelend. Op die manier legt ze snel patronen bloot en gaat ze op zoek naar dat innerlijk weten. 

Tarieven voor onze Blooming Coaches

Wij hanteren verschillende tarieven voor onze coaches, afhankelijk van het opleidingsniveau en de hoeveelheid ervaring die een coach heeft. Onze coaches hebben allemaal een geaccrediteerde coachopleiding afgerond, maken genoeg vlieguren op jaarbasis en doen actief aan intervisie. 

Coach: €149,-

Senior coach: €199,-

De tarieven zijn per gesprek. De sessies zijn 75 tot 90 minuten per keer. 

Particulier zijn de tarieven inclusief BTW. Zakelijk zijn de tarieven exclusief BTW.

Blooming Stories draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders