DIY trainingen

training

shape orange 02
shape orange 01

Flamingo Academy

Liesbeth 39

Claim nu de verjaardagactie!

Liesbeth was op 2 februari jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Dit jaar niet met een feestje, maar met een mooie kortingsactie! 

Je krijgt tot 4-2-2021 23:59 39% korting op alle online trainingen van Blooming Stories. Gebruik de code HOERA bij het afrekenen, dan wordt de korting automatisch verrekend. 

Aan de slag in je eigen tempo?
Dat kan met de DIY cursussen van Blooming Stories

Dat kan met de cursussen die we aanbieden in de Flamingo Academy. De online trainingen die we nu aanbieden zijn voortgevloeid uit onze expertise gebieden en de kennis die we erin hebben gestopt zijn eerder al door honderden anderen gevolgd. De trainingen zijn zelfstandig te volgen en bieden je naast veel inzicht en handvatten, ook concrete werkvormen om mee aan de slag te gaan. 

The Flamingo Way online

Ons online programma staat voor jou klaar zodat jij kunt gaan groeien met jouw business. Voor ambitieuze ondernemers zoals jij, die juist NU klaar zijn om hun unieke verhaal te laten horen, op zoek zijn naar de juiste tools om dat te gaan doen en inzicht willen krijgen in wat hen tegenhoudt. Om zo te kunnen floreren als persoon en als ondernemer!

Het programma bestaat uit 8 modules, te volgen in jouw eigen tempo. Wanneer je het programma hebt doorlopen weet je:

 • wie jij bent als ondernemer, en wat jouw superpower is
 • precies wat jouw WHY is en waarom jij doet wat je doet
 • wat jouw belemmerende gedachten zijn en hoe je deze kunt gebruiken om een betere ondernemer te worden
 • hoe jouw business model in elkaar zit en hoe je daar meer uit kunt halen
 • meer over jouw money mindset en weet hoe jij nu meer kunt gaan verdienen
 • wie jouw ideale doelgroep is en kunt daar een geweldig aanbod voor creëren

Succesvol online coachen

Deze coronacrisis vergt maximaal aanpassingsvermogen van ons allemaal. We werken zoveel mogelijk thuis en beperken onze sociale contacten.

Als coach, therapeut of adviseur ben je sinds een aantal maanden aangewezen op online contact met je klanten, terwijl je normaal gesproken zoveel waarde hecht aan het face to face contact. Dit is onwennig en het leidt tot onzekerheid. Daar wil je vanaf!

Deze cursus geeft antwoord op de meest prangende vragen van coaches en adviseurs die de transitie van offline naar online moeten maken:

 • Hoe zorg je voor goed contact via een beeldscherm?
 • Hoe kan je effectief coachen via Zoom of andere digitale tools?
 • Op welke manier leg je het beste modellen uit?
 • Hoe zet je oefeningen in tijdens je coaching?

Al deze onderwerpen komen tijdens deze cursus aan bod. Naast pragmatische tips & tricks deelt Iris ook hoe ze oefeningen uit onder meer TA, NLP en Voice Dialogue inzet tijdens haar coaching.

Find your purpose

Je hoort het misschien vaker of zelfs heel vaak, je Purpose is belangrijk, je moet hier iets mee, wat is jouw Purpose dan, waarom doe je wat je doet? 

Wij merken in alle trainingen die wij geven dat het de meest waardevolle inzichten oplevert die zorgen voor een bedrijf dat gaat floreren. 

Vraag jij jezelf dit weleens af, waarom doe je wat je doet? Weet jij het, vind je het lastig om hierachter te komen? Denk je dat je eruit bent, maar brengt het je nog niet waar je wilt zijn?

Door onze combinatie van persoonlijke ontwikkeling, brand expertise en jarenlange ervaring met betrekking tot dit onderwerp hebben wij een online training ontwikkeld die jouw helpt om je purpose verder uit te werken, te omarmen en ervoor te gaan staan zodat jij gaat floreren met jouw business. 

 Grote kans dat:

  • Je denkt te weten wat jouw purpose is, maar daarmee nog niet de juiste mensen aantrekt
  • Je het lastig vindt om je verhaal te vertellen en daarmee zichtbaar te zijn 
  • Je je business best nog wel verder wil laten groeien

Klaar om jouw skillset uit te breiden?

Investeren in jouw eigen kennis en vaardigheden maakt dat je meer waard wordt voor jouw opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we The Flamingo Way al talloze keren ingezet bij opdrachtgevers: van grootzakelijk, tot MKB en ZZP. Iedere keer blijkt weer dat het werkt om op een gestructureerde manier tot de kern te komen, om zo een krachtig verhaal neer te zetten. Nu is het tijd om onze methodiek door te gaan geven met onze opleiding in The Flamingo Way.

Certificering The Flamingo Way

Leer de methodiek The Flamingo Way in te zetten voor jouw werk om zo effectiever en succesvoller te zijn in jouw vakgebied.

Voor ambitieuze content creators en eager online marketeers. Voor fotografen, tekstschrijvers, story tellers en videografen. Eigenlijk voor iedereen die wordt ingezet voor de visuele en tekstuele zichtbaarheid van een bedrijf, maar de handvatten mist om bij de opdrachtgever echt tot de kern te komen.

De opleiding neemt je in 3 opleidingsdagen mee in de beproefde methode van The Flamingo Way en stoomt je klaar om met deze methode in de praktijk aan de slag te gaan. 

Daarnaast bieden wij je:

 • persoonlijke begeleiding van een van onze branding-experts bij 1 van jouw persoonlijke trajecten om het helemaal in de vingers te krijgen
 • de mogelijkheid tot supervisie na afronding van je opleiding
 • toegang tot de materialen die zijn ontwikkeld voor het toepassen van The Flamingo Way in brandingstrajecten
 • een community van gelijkgestemden om kennis en ervaring mee uit te wisselen
Opleidingsdagen:
Zodra we hier meer over weten wordt dit hier bekend gemaakt.

Liever persoonlijke begeleiding?

Toch liever persoonlijke begeleiding? Dat kan!

 • Een keer per kwartaal starten Liesbeth en Iris met een groep van maximaal 10 ondernemers aan een intensief groei traject, gebaseerd op The Flamingo Way, aangevuld met persoonlijke coaching en advies op jouw specifieke situatie. 
 • Daarnaast kun je met je vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling terecht bij een van de Blooming Coaches. 
 • Ook verzorgen we maatwerk trainingen, waarin we bijvoorbeeld inzoomen op een specifiek aspect van The Flamingo Way of waar we juist als team aan de slag gaan met de methodiek. Deze trainingen zijn altijd volledig afgestemd op de wens van de klant. 
Blooming Stories draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders