The Flamingo Way

In 8 modules naar een winstgevend bedrijf vanuit jouw purpose

Find Your Purpose

shape orange 02
shape orange 01

mini-course

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM MEER TE GAAN ONDERNEMEN VANUIT JE PURPOSE?

Grote kans dat jij die purpose maar lastig vindt

(en vooral niet weet waarom je dit moet overbrengen naar jouw potentiële klanten)

Je hebt het al zo vaak gehoord. Over ondernemen vanuit je purpose, het zoeken naar je WHY,  vanuit je waarden werken. 

Waarom? Omdat het werkt!

Het vinden van je purpose is stap 1 van onze beproefde methode The Flamingo Way. In iedere training of adviestraject staan we hier als eerste bij stil.  Het levert de meest diepgaande inzichten op en leidt tot de grootste acties om een bedrijf te laten floreren. 

De meest gestelde vraag is vervolgens: ja maar, hoe dan?!

Wij maakten daarom deze mini-course, omdat wij denken dat jij, net als de anderen dit zult herkennen:

Stel je eens voor...

Dat je volledig hebt omarmt waarom je doet wat je doet en er ook echt klaar voor bent om dit naar buiten te brengen. Geen belemmeringen meer, omdat je het misschien toch zelf nog niet helemaal gelooft. Geen twijfels meer over je verhaal. Maar duidelijkheid over jouw missie en jouw purpose waardoor je in die spotlight durft te gaan!

Na het volgen van deze mini-course weet jij...

Door onze combinatie van persoonlijke ontwikkeling, brand expertise en jarenlange ervaring met betrekking tot dit onderwerp hebben wij een online training ontwikkeld die jouw helpt om je purpose verder uit te werken, te omarmen en ervoor te gaan staan zodat jij gaat floreren met jouw business. 

Wij delen vanuit onze eigen ervaring, ondersteunen dit met cijfers en conclusies uit onderzoek en geven je handige tools en opdrachten om er zelf mee aan de slag te gaan. We geven extreem veel waarde voor een hele lage prijs en de cursus is geheel online waardoor je hem volledig op je eigen tempo kunt volgen.

€27,-

Deze mini-course staat voor jou klaar zodat jij kunt gaan groeien met jouw business. Voor ambitieuze ondernemers zoals jij, die juist NU klaar zijn om hun unieke verhaal te laten horen en op zoek zijn naar de juiste tools om dat te gaan doen en inzicht willen krijgen in wat hen tegenhoudt, om zo te kunnen floreren als persoon en als ondernemer. 

Wat anderen zeggen over deze Purpose mini-course van Iris & Liesbeth:

De cursus start over precies:

dagen
uren
minuten
seconden

We starten op 1-03-2021 om 10:00 met een live kick-off

Dit is wat je krijgt:

Compleet plan

Je krijgt een volledige aanpak om jouw purpose verder te gaan uitdiepen. Concrete opdrachten, visualisaties en interessante uitdagingen.

Facts & figures

We love science! We kunnen wel roepen dat ondernemen vanuit purpose zinvol is, maar we ondersteunen dit ook graag met cijfers en delen onze bronnen met je. 

Inspiratie video's

Je krijgt video’s om je op weg te helpen. We delen onder andere ons verhaal, onze WHY en hoe wij daartoe zijn gekomen, maar ook waarom dit zo belangrijk is en hoe jij het succesvol kunt inzetten in jouw onderneming. 

Online omgeving

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving, waarin jij de training volledig zelfstandig kunt volgen. Zo kun jij je eigen tempo aanhouden, nog eens een keertje terug kijken of een oefening even laten liggen voor een ander moment.


27,-

5/5

Vond je het helemaal niks? 100% geld terug garantie!

 

Heb je het programma helemaal doorlopen en vond je het helemaal niets? Heb je er niets uit geleerd, of kunnen toepassen in je business? Dan krijg jij het volledige bedrag teruggestort. Maar wij geloven dat jij zeker uit iedere module minimaal twee geweldige tips gaat halen. Dus met volle overtuiging bieden wij jou deze garantie aan. 

Over Blooming Stories

Blooming Stories is het bedrijf van Iris en Liesbeth. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat iedereen met wie zij mee werken, de beste versie van zichzelf kan leven. Dit allemaal vanuit hun kantoor in het centrum van Rotterdam. Waar Iris een ondernemende coach en trainer is, is Liesbeth een branding expert met jarenlange ervaring als marketing- en brand manager. 

Iris Kolthoff (ondernemer, trainer en coach) is een geregistreerd coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ook deed ze onderzoek naar gedragsverandering en in haar jaren als consultant werkte ze met talloze teams en organisaties op weg naar verandering en groei. Als coach werkt Iris nu veel met mensen die coachvragen hebben rondom de thema’s als perfectionisme, assertiviteit en authenticiteit. Ze leidt professionals op tot coach en traint teams naar coachend leiderschap. 

Liesbeth Gouda (ondernemer en branding expert)  Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als marketeer, tot Marketing Talent of the Year te zijn benoemd en vele andere marketing en campagneprijzen te hebben gewonnen, heeft zij zich vanaf oktober 2017 volledig op het ondernemerschap gestort. Zij is toen gestart met Another Brand Story, waar ze ondernemers helpt met hun branding aan de hand van haar unieke methode ‘de Flamingo Way’. In 2019 startte ze een tweede bedrijf: Another Destination Story: branding en marketing in de vrije tijd, recreatie en toerisme branche.

Samen helpen zij mensen in de knop te floreren. Zodat zij hun beste leven kunnen leiden. Elke dag.

Maar je hebt hier zelf invloed op. Jij bent degene die hiervoor kunt zorgen. Jij bent degene die de regie kunt pakken en jezelf het leven te bieden waarin jij floreert als ondernemer met jouw business, maar ook als mens. Je hoeft namelijk niet te wachten, je hoeft het niet meer uit te stellen. Pak vandaag nog de regie in eigen handen en gun jezelf de gelukkigste versie van jezelf.

27,-

Ik zie het al helemaal voor me!

Twee beproefde werkwijzen gecombineerd om aan de slag te gaan met je bedrijf. Op zoek naar jouw vlam, het verhaal van jou en je business kunnen overbrengen en inzicht krijgen in je belemmerende overtuigingen. In acht modules nemen we je mee en leer jij hoe je vanuit jouw purpose een winstgevend bedrijf kunt opbouwen. 

We kunnen werkelijk niet wachten tot het zover is!

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches