Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

Over ons

Over

shape orange 02
shape orange 01

Iris en Liesbeth

Over

Iris en Liesbeth

Wij zijn Iris & Liesbeth. Founders van Blooming Stories. Wij brengen de wereld van branding, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling samen. Niet alleen online, we hebben ook een training- en coachinglocatie in Rotterdam. 

Ik ben Iris.

Een perfectionist pur sang. Hier heb ik me tot een aantal jaar geleden heel erg door laten beïnvloeden. Ik MOEST zoveel van mezelf. De angst om fouten te maken of door de mand te vallen, maakte dat ik me klein hield en bol stond van de zelfkritiek., Ik weet dus hoe moeilijk het is om los te komen van die Innerlijke Criticus. Dat stemmetje in je achterhoofd wat zich zo’n beetje met ieder aspect van je leven bemoeit. Je klein houdt, je belemmert om te doen wat je echt wilt.

Toen ik eenmaal ontdekte dat je zelf de regie in handen hebt, en je er ook voor kunt kiezen deze kritische stem uit te zetten, ontstond er ruimte om te gaan vliegen!

Ik ben een gecertificeerd coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ik deed onderzoek naar gedragsverandering en in mijn jaren als consultant werkte ik met talloze teams en organisaties op weg naar verandering en groei. Als coach werk ik nu veel met mensen die coachvragen hebben rondom de thema’s als perfectionisme, assertiviteit en authenticiteit.

Als eigenaar van Canvas Rotterdam (inmiddels Blooming Stories), moeder van kleine kinderen en iemand die altijd klaarstaat voor anderen, weet ik maar al te goed hoe moeilijk het is om te ont-moeten. Inmiddels heb ik ook mogen ervaren hoe het is als het je wel lukt. Ik struikel wel nog regelmatig, maar zie dat als onderdeel van het proces en geniet daarvan.

Oh ja...

Wat je ook nog over mij wilt weten:

  • Ik heb een achtergrond in de psychologie (BSc Arbeid & Organisatiepsychologie; MSc Gezondheidspsychologie)
  • Ik deed meerdere professionele coachopleidingen, en heb een NOBCO accreditatie op Senior Practitioner niveau
  • Ik beschik over ruime ervaring als consultant en trainer op het gebied van werkplezier en verwante HR-thema’s
  • Naast mijn eigen ondernemingen ben ik ook trainer bij opleidingsinstituut NONONS, waar ik professionals opleid tot coach en de training coachend leidinggeven geef aan managementteams
  • Mijn manier van werken is resultaatgericht en de trajecten duren niet langer dan nodig
  • Ik verwijs door als de vraag elders thuis hoort
  • Wat mijn stijl typeert is luchtigheid en humor gecombineerd met professionaliteit en structuur

En misschien nog wel veel leuker om over mij te weten:

Bakken

Als mijn hoofd overloopt, vind ik het heerlijk om iets te gaan bakken. Een beetje wegen, meten, roeren: het maakt me rustig. Om het resultaat van deze copingstrategie heb nog nooit iemand horen klagen 🙂

Opstaan

Ik ben een extreem vroege vogel. Ik word vaak uit mezelf al om 5:30 wakker en kan me dan in bed al liggen te verheugen om de kids die zodra ze wakker worden bij ons komen liggen.

Ninja

Nog liever dan dat sneak ik mijn bed uit om stiller dan een ninja naar beneden te sluipen en op de bank een boek te gaan lezen. Lezen in de ochtend maakt mij het allergelukkigst

Stilte

Als je me ziet rondlopen met mijn headphones op, is de kans groot dat ik nergens naar luister. Ik vind die stilte echt heerlijk.

Ik ben Liesbeth

Al jong heb ik ervaren dat het leven zomaar opeens heel anders kan zijn. Tot twee keer toe verloor ik iemand die dichtbij mij stond en gezond leek te zijn. Opeens was diegene er niet meer. Daar heb ik van geleerd dat je niet moet wachten met het leven leiden dat je graag wilt. Daarom wil ik graag anderen inspireren om het leven te leiden dat ze graag willen.

Met wat ik doe kan ik zoveel mogelijk mensen inspireren om een mooi bedrijf te bouwen. En daarmee een groot deel van hun leven in te vullen met waar zij van houden en waar hun passie ligt. Dat vind ik belangrijk om anderen mee te geven.

Ik heb er in mijn leven altijd voor gekozen om mijn dromen te volgen. Zo heb ik meerdere keren mijn baan opgezegd, zonder dat ik iets anders had. Waarom? Omdat de baan mij niet meer gelukkig maakte en ik altijd het vertrouwen had dat het weer goed kwam. Wat het ook deed. Op een gegeven moment wist ik dat ik ondernemer wilde worden, ook al vond ik dat een lange tijd heel spannend. Toch heb ik die stap genomen, omdat ik geloof dat ik op die manier het beste kan leven naar de waarden die ik belangrijk vind, zoals vrijheid en plezier maken. Als ondernemer kan ik dat zeker, omdat ik zelf kan indelen hoe ik mijn werk het liefst doe.

Ik wil heel graag aan jou leren hoe jij van jouw werk een feestje kunt maken en hoe je nog meer verdieping kunt vinden in jouw werk. Hoe branding de wereld een stukje mooier kan maken. Want ik denk dat door mooie merken te bouwen en met plezier te werken, je de wereld een stukje mooier maakt. Ik kan jou mijn energie en passie overbrengen. Door mijn eigen energie en passie heb ik een model ontwikkeld dat nu al bewezen is. Ik heb hier heel veel klanten mee geholpen en ik zou heel graag willen dat jij daar ook veel klanten mee kunt helpen. Zodat er nog meer mensen in het bedrijf van hun dromen kunnen werken.

Mijn visie is daarmee dat je nooit moet wachten om te doen wat voor jou het beste is en waardoor jij de beste versie van jezelf kunt leven.

Een goede brandstrategie gaat jou daarbij helpen en de beste versie van jezelf te zijn.

En verder? Ik ben in 2012 Marketing Talent of the Year geweest en 2x Viva genomineerd geweest. Ook heb ik diverse reclameprijzen gewonnen toen ik nog in dienst werkte.

Typisch liesbeth

  • Ik ben een echte Rotterdamse. Ik houd van Rotterdam en doe graag iets voor mijn stad. Wel ga ik binnenkort verhuizen naar Schiedam. Inmiddels ben ik al net zo verliefd op Schiedam als op Rotterdam, omdat ik alle potentie daar zie. 
  • Ik heb een hele lieve dochter – Lotte – van 2,5 jaar en een hele lieve vriend. We zijn op dit moment druk bezig in ons nieuwe klushuis.
  • Ik houd heel erg van eten en ik vind een feestje op z’n tijd ook zeker heel erg leuk. Ik ben ook een echte nuchtere Rotterdamse en houd van aanpakken. 

Wat je nog meer over mij moet weten? Dat vertel ik graag in kleur. Omdat kleur een hele psychologische achtergrond heeft en universeel is voor iedereen. Het geeft een gevoel weer. Hieronder vind je mijn kleuren.

Mint

Mint staat voor de ondernemende innovator. Ik doe met veel energie en inspiratie mijn werk en ik neem jou mee in verhalen.

Cyaan

Cyaan is de spraakmakende trendsetter. Ik wil alles altijd net even anders doen. Ik wil dat het nieuw is. Ik weet bijvoorbeeld ook altijd alle nieuwe restaurants, maar ook alle nieuwe trends als het gaat om branding.

Lime groen

Dit is de persoonlijke ontwikkelaar. Ik wil heel graag mensen ontwikkelen. Ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk en ik geloof dat je nooit te oud bent om te leren. Kennis is uiteindelijk de basis van succes.

Licht roze

Licht roze staat voor liefdevolle ondersteuner. Ik vind connectie en verbinding heel belangrijk. Daarom vind ik het ook fijn als er een fijne relatie en samenwerking is.

[instagram-feed]
Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches