Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

Persoonlijke begeleiding

werk met ons

shape orange 02
shape orange 01

persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Ondernemers staan erom bekend dat ze graag dingen zelf willen doen. Ze houden graag de touwtjes in handen, kunnen vaak tot de categorie ‘multipassionates’ worden gerekend, en laten we wel wezen: met een startend bedrijf zonder al te veel kapitaal is het vaak ook simpelweg nodig om veel zelf te kunnen. En voor je het weet ben je dus niet alleen inhoudelijk met je dienst of product bezig, maar ben je ook strategisch bezig met je bedrijf. En ben je ook nog even de marketeer, de eventplanner, de salesguru, de techneut en de klusjesman.

Hoe fijn is het dan om op sommige fronten persoonlijke begeleiding te kunnen krijgen. Met de juiste sparringspartner of expert aan je zijde kom je nou eenmaal sneller tot de kern, je zult eerder een ‘aha-moment’ beleven, of over drempels heen durven stappen. 

Liesbeth zette haar brandingexpertise in voor vele ondernemers in persoonlijke trajecten, werkte voor grote organisaties zoals Europarcs en Gemeente Schiedam om daar de branding te hervormen en heeft regelmatig groepen getraind in het doorlopen van The Flamingo Way. Iris heeft inmiddels duizenden uren coaching erop zitten, en heeft enorm veel ervaring op het gebied van zowel incompany training als trainingen op basis van open inschrijving.

Lees hier hoe je persoonlijke begeleiding van Iris of Liesbeth kunt krijgen.

Blooming Business traject

Elk kwartaal starten Liesbeth en Iris met een groep van maximaal 10 ondernemers met een intensief programma. Het is een compleet programma, gebaseerd op onze eigen methodiek ‘The Flamingo Way’, aangevuld met intensieve begeleiding op zowel zakelijk als persoonlijk niveau. 

 

Urban Business Retreat

Van 8 t/m 10 april 2021 starten Liesbeth en Iris met een groep van maximaal 9 ondernemers met een exclusief programma. Even volledig weg uit je normale dagelijkse omgeving en gefocust aan de slag om te bloeien als mens en als ondernemer. Hoe succesvol zou dat jouw 2021 maken?!

 

Persoonlijke coaching

Naast onze programma’s, bieden we daarom ook 1-op-1 coaching aan, omdat sommige vraagstukken zich nou eenmaal niet laten vatten in een gestandaardiseerd programma of een training van een dag. 

Coaching is altijd maatwerk. Jouw persoonlijke vraag staat centraal. We gaan op zoek naar de achterliggende waarden die belangrijk zijn, en onderzoeken wat je er nu van weerhoudt om daar volledig naar te leven. Door deze inzichten kunnen we vervolgens aan de slag gaan met concrete stappen richting je doel. De Blooming Coaches lopen met je mee, maar je hebt altijd zelf de regie over jouw proces. 

Incompany training

Met je team aan de slag met onze methodiek? Of liever een dagdeel helemaal inzoomen op een van de zeven stappen uit The Flamingo Way? Onze trainingen zijn altijd maatwerk, afgestemd op de wensen van de klant. 

Wij bieden je de kennis, tools en materialen om na de training zelf aan de slag te gaan met jullie merk & mindset. 

Oh ja! Wel een incompany training, maar liever ‘outcompany’ samenkomen? Dat kan in onze inspirerende trainingsruimte op ons kantoor midden in Rotterdam.