Wat is de persoonlijkheid
van jouw bedrijf?

Doe de test om erachter te komen welk archetype het beste past bij jouw brand, zodat je vanuit de kern kan verbinden met jouw klanten.

Podcast

Welkom bij

De Blooming Stories Podcast

Wij maakten een podcast voor purpose-driven ondernemers die willen floreren in hun werk en in hun leven. We delen alles in deze podcast: van het neerzetten van een ijzersterke brandingstrategie tot de werking van je brein, van onze persoonlijke successen tot onze grootste struggles. 

Dit alles zodat jij kunt floreren. Elke dag!

Recente shownotes van de podcastepisodes:

Hey hallo!

Wij zijn Iris & Liesbeth

Twee Rotterdamse* ondernemers met als missie om zoveel mogelijk mensen te laten floreren. Wij houden van werken, van ons vak en van het ondernemen. Samen raken we niet uitgepraat over ondernemerschap, branding en mindset. Je kan van Iris wel stellen dat ze geobsedeerd is door lezen en leren, en er zal niet snel een week voorbij gaan zonder dat Liesbeth iets nieuws heeft bedacht. We delen onze kennis en ervaring graag met je via deze houtje-touwtje podcast show en geven ook graag het podium aan andere inspirerende ondernemers. 

*ondertussen woont Liesbeth in Schiedam, maar ach… d’r mentaliteit blijft Rotterdams 😉

Ben jij de volgende gast in onze show?

check de match >

Wat is jouw Blooming Story?

Jouw verhaal is rauw en authentiek in plaats van gepolijst en shiny ~ Jouw verhaal kan luisteraars inspireren in hun persoonlijke reis ~ Je bent een expert in jouw veld ~ Je kan niet wachten jouw tips en inzichten te delen met de wereld
Jup, sounds like me!

Abonneer jezelf

En zorg ervoor dat je nooit meer een aflevering mist!

Floreer in je werk én in je leven

met de Flamingo Academy

Onze kennis en ervaring zetten we om in online cursussen en offline coaching. Of je er nu klaar voor bent om een volgende stap te zetten met je business, of dat je er klaar mee bent dat je steeds tegen je eigen belemmerende overtuigingen aanloopt, we’ve got you covered!

Succesvol Online Coachen

Uniek in zijn soort, ontwikkeld voor coaches die normaal gesproken offline werken en nu de transitie naar online hebben gemaakt. Doorloop deze cursus in 1 dag en voel je zelfverzekerd om ook online oefeningen in te zetten uit Voice Dialogue, NLP, transactionele analyse en meer. 

The Flamingo Way Online

The Flamingo Way is een beproefde methode die wij al jaren gebruiken in onze maatwerktrajecten. Nu is dit ook beschikbaar voor jou in de vorm van een online programma. Ga aan de slag met jou branding, mindset en nog zo veel meer!

1-op-1 coaching

Vraag je je af hoe het komt dat je iets steeds voor je uit schuift, of waarom je je diensten lager prijst dan je eigenlijk zou willen, of is het moeilijk om de balans te vinden in je leven? Jouw situatie is uniek en past niet in een programma, 1-op-1 coaching is dan de oplossing!

Volg ons op Instagram voor de nodige kleurrijke inspiratie op je feed >

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches