Jouw Merk in de Spotlight

Share

shape blue 02
shape blue 01

Your Magic Now

Share

Your Magic Now

Wil jij ook in de spotlight? Dat gaan we mogelijk maken!

Je krijgt gratis een podium en bloeiende business tips van ons, die jou helpen je business verder te laten groeien. De plekjes zijn schaars, meld je hieronder aan, we geven 2 plekken per maand weg!

Vul je naam en e-mailadres in en share een week lang jouw magic!

Zet jezelf een week lang in de spotlight op SYMN:

Lees het verhaal van Share Your Magic Now:

Het was 12 maart, mijn vriend, Laurens stond op het punt om op wintersport te gaan. Steeds meer berichten uit Oostenrijk dat er corona uitbraken waren, steeds meer berichten dat restaurants, skiliften, hotels, cafe’s hun deuren gingen sluiten.
Een telefoontje van het appartement waar Laurens naartoe zou gaan, waarin werd afgeraden om te komen… Overleg met de vrienden, gaan we wel, gaan we niet..

Bij mij kwam steeds meer het besef dat we er niet meer omheen konden, dat we niet meer konden doen of dat corona ver weg was. Naast de berichten uit Oostenrijk, volgden ook de eerste maatregelen in Nederland, thuis blijven als je verkouden bent, koorts hebt etcetera, en niet meer dan 100 personen bij elkaar. Een week daarvoor had ik nog samen met Iris met 3000 ondernemers in Ahoy gezeten bij Business Boost Live, als ik daar nu aan terug denk lijkt dat zo onwerkelijk.

Het werd al snel duidelijk dat de maatregelen die genomen waren niet genoeg zouden zijn, en bij mij begonnen de radartjes te draaien. We gaan dit meemaken, we gaan een tijd hebben waar heel veel anders zal worden, waar het moeilijk zal worden voor ondernemers, wellicht niet alle ondernemers, maar zeker ondernemers in bijvoorbeeld de horeca.

Wat kan ik doen?

Gek genoeg dacht ik niet, hoe kan ik zelf voor zoveel mogelijk business voor mezelf zorgen. Gelukkig! Ik heb geleerd, me ontwikkeld, eerder had ik dit misschien wel gedacht, maar ik had volledig vertrouwen in dat dit goed zou komen, dat ik kon vertrouwen dat er nog steeds voldoende mogelijkheden zouden zijn. Dus ging ik nadenken, hoe kan ik anderen helpen. In de zorg? Zou kunnen, heel hard nodig, maar niet iets waar ik mijn toegevoegde waarde nu zie, ik zie toch vooral de toegevoegde waarde bij die ondernemers. Ondernemers de beste versie van zichzelf laten leven, elke dag, dus ook nu in de tijd die komen gaat.

En hiermee was het idee voor Share Your Magic Now (SYMN) geboren.

Ik wilde ondernemers een podium geven voor hun aanbod, voor hetgeen wat zij te bieden hebben in deze tijd. Verschillende uitvoeringen zijn daarin voorbij gekomen, van website tot totaal platform. Uiteindelijk dacht ik, het moet simpel zijn en zo snel mogelijk op te zetten, ik wil nu van betekenis kunnen zijn. Dus het werd een instagram account @shareyourmagicnow. Simpeler kon het niet, geef je aanbod in een tekstje en foto door en ik plaats het op het account. Daarnaast ga ik zoveel mogelijk aandacht voor het platform proberen te vragen.
Wow het liep storm, de ene na de andere aanvraag kwam binnen, ik kon het bijna niet bijbenen, gelukkig kwam er ook hulp, mensen die zonder tegenprestatie hun tijd aanboden. Dewi van Studio Toonbeeld en Iris hebben dan ook geholpen om alle posts goed op het platform te krijgen, stories te maken etcetera.

Was het perfect? Zeker niet! Was het leuk en dankbaar, absoluut!! Waar veel mensen (natuurlijk niet in de zorg) het rustiger kregen, kreeg ik het veel drukker, maar het was elke minuut waard!

En het lukte ook om er aandacht voor te krijgen, binnen een week waren er meer dan 1000 volgers, kwam het bij Wakker Nederland in de ochtend, zonder enige moeite en zelfs zonder dat ik het wist. Ik werd geappt door een vriendin die zij je platform is op tv! Daarnaast heb ik wel veel aandacht besteed aan het in andere media komen, ook daar ben ik bij geholpen door de geweldige @janitanaaijer account checken
Zo is SYMN in de spotlight gezet in het AD, in de MarieClaire, op Rijnmond, bij de KVK, veel online aandacht en heeft SYMN zelfs een eigen radiospot gekregen op Sublime.

Wat een mooie beloning voor het werk en wat cool dat al die ondernemers ook echt de zichtbaarheid kregen die ik ze zo graag wilde geven.
Toen het weer beter ging, en iedereen weer verder ging met zijn ‘gewone’ leven, deed ik dat ook en kwam SYMN stil te liggen.

Nu we in een tweede golf zitten, vonden Iris en ik het tijd om dit weer op te pakken, tijd om weer ondernemers in de spotlight te zetten. Iets anders dan de vorige keer, namelijk nu heeft een ondernemer een week de tijd om zichzelf te laten zien en in de live met (een van) ons krijg je mooie blooming business tips!

Om meer de verbinding te maken tussen SYMN en Blooming Stories gaan we de mooie verhalen van deze mooie ondernemers ook delen in de nieuwe rubriek ‘Meet the Magic’ op onze blog! En geven we ook daar onze tips.
Niet meer alleen in coronatijden maar altijd, omdat wij nu eenmaal graag ondernemers willen laten floreren en een beetje magie altijd aan ons leven mag worden toegevoegd.

Wil jij nu ook in de spotlight? Meld je hierboven aan, we stellen 2 plekken per maand beschikbaar!

PS: Nog nieuwsgierig of Laurens nog op wintersport is gegaan? Nee helaas, dat gebeurt weer in 2022!

Iris en Liesbeth - Founders

hey Hallo!

Wij zijn Iris en Liesbeth.

Wij brengen de wereld van persoonlijke ontwikkeling en branding samen om jou zo te laten floreren, zodat jij je mooiste leven kunt leiden. Elke dag. Dat is namelijk onze missie, onze kern, die we samen delen.

MEET THE MAGIC BLOGS:

Je vindt hier nu nog even de algemene blogs, binnenkort volgen the meet the magic blogs!

[instagram-feed]
Blooming Stories draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders