yoga

Yoga als markering van je werkdag

Door de huidige lockdown kan je hele leven voelen als een grote blur. Je werkt in je eigen huis, kinderen zijn er terwijl je een zakelijke afspraak hebt, in de avonduren probeer je nog wat werk te doen in plaats van te ontspannen en als het echt tegenzit kom je een hele dag niet eens buiten. Herkenbaar? Voor ons is dit in ieder geval de realiteit. 

Daarom maakten wij in samenwerking met Eva van Breugel twee super fijne yoga flows om zo je werkdag beter te kunnen markeren. Eva weet als geen ander hoe belangrijk het bewaken van deze grenzen is. Ze is single mom van een vijfjarige, werkt als freelance programmamaker en producent binnen stedelijke ontwikkeling en is yoga teacher. Dit alles doet ze met Rotterdamse flair. En daar houden wij van!

Geniet van dit kadootje en laat het je door deze lockdown weken loodsen!

Morning flow

Lekker wakker worden voordat je aan je werkdag begint. Kort stilstaan bij de dag de zich voor je uitstrekt en het losmaken van de energie in je lichaam. Zo ben je klaar voor weer een werkdag!

 

 

bekijk hier de morning flow

 

Video afspelen

Evening flow

Sluit je werk af met een korte yoga practice om zo het eind van de werkdag te markeren. Stretch je zoomschouders, laat de spanning in je lichaam los en ga ontspannen de avond in.bekijk hier de evening flow

Video afspelen
Ont-moeten Cover ebook

Wil jij ook op een andere manier aan de slag met het bewaken van je grenzen?

Dan is deze mini-gids Ont-moeten misschien wel wat voor jou! De gids bevat 5 super praktische manieren om vandaag nog te starten met minder moeten en meer vrijheid in je leven. 

Iris: “De tips die ik je geef zijn oefeningen die ik mijn coachees ook vaak meegeef en die mij persoonlijk ook steeds weer helpen om te ont-moeten. Want ja: ont- moeten kun je leren, maar het leven is ook een continue zoektocht naar balans, iedere keer als je ‘m vindt is ie eigenlijk alweer weg. En dan gebruik ik deze oefeningen weer om een nieuw evenwicht te vinden”.

We selecteerden ook nog een aantal artikelen voor je:

Volg ons op Instagram voor de nodige kleurrijke inspiratie op je feed >

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches