Maak van jouw organisatie

Een bloeiend merk

Trek de klanten aan die jij zoekt

Heb jij een merk in de knop en zoek je hulp om dit merk volledig tot bloei te brengen? Een merk dat een positieve impact heeft op het leven van je doelgroep, een merk om van te houden. Let us help you bloom!

Bij Blooming Stories creëren we impactvolle branding, content & storytelling. We geloven dat organisaties (nog) beter tot bloei komen met de juiste voedingsbodem: een unieke merkpositionering die mensen meeneemt, toegevoegde waarde biedt en bijblijft. 

Het (her)positioneren van blossoming brands zit in onze vezels. We helpen organisaties om het leven van hun doelgroep mooier te maken zodat jij top of mind bij je doelgroep komt. Hoe pakken we dit aan? Aan de hand van data en jouw verhaal creëren we een stevige basis voor jouw merk, waarmee je precies die klanten aantrekt die je zoekt. So tell us, are you ready to blossom?

Blooming stories for blossoming brands

Blooming Stories is een brand & storytelling bureau voor organisaties met een focus op travel, destination, leisure, zorg en onderwijs. Organisaties met een groot hart die een positief verschil willen maken op sociaal, economisch en/of ecologisch gebied. En die – net als wij – het leven van mensen op een mooie manier willen verrijken.

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat is dan ook precies waar het bij ons om draait: merken tot leven brengen met blooming stories. Met de juiste strategie, verhaalgedreven campagnes, content die je bijblijft en niet te vergeten een flinke dosis positieve energie, richten we ons op de groei en bloei van merken met impact.

We help you bloom

Hiervoor keren we eerst terug naar de kern: waarom doen jullie wat jullie doen? Wat is jullie why, jullie purpose? Vanuit daar groeien we door tot een ijzersterk merk met een verhaal dat iedereen mag horen. We luisteren naar jouw gut feelings, en baseren ons daarnaast op data en facts. Die combinatie vormt de basis van jouw blooming story.

What we do, from seed to bloom

Samen planten we het zaadje van jouw merkverhaal.

We geven extra voeding om je merk te laten groeien. 

We geven jouw merk(verhaal) een gezicht en een gevoel.

En we zorgen ervoor dat je merk(verhaal) toegevoegde waarde biedt en harten verovert.

Onze blossoming crew

Met een gedreven team van marketeers, strategen en contentmakers creëren we merkverhalen die het verschil maken. Nu en in de toekomst. Onze bloomers – met ieder hun eigen expertise – gaan vol enthousiasme voor én met jou aan de slag. Spraakmakend, verfrissend en áltijd met een gezonde dosis positiviteit.

Dit is hoe we het doen

WORKSHOPS


Samen richting een bloeiend merk met onze Flamingo Way workshops. Van het vinden van jouw purpose tot het bepalen van jouw ideale klant. Van merkidentiteit tot het vinden van jouw plek in de markt: met de Flamingo Way kom je tot een ijzersterke brand en/ of contentstrategie

 

BRANDING & CONTENT TRAJECTEN

. Met de doelgroep en business behoeften in de hoofdrol en de Flamingo Way als succesformule.

– Merkstrategie &  (re)Branding
– Employer branding
– Content strategie, content  plan & content governance

MAATWERK


Uiteenlopen ondersteuning, advies en hulp op maat voor al jouw marketing en communicatie vraagstukken. 

– Tijdelijke vervanging van een werknemer
– Project coördinatie
– Inspiratie dagen
– Brand & content trainingen
-…

Florishing projects

Laat jouw merk bloeien met 3 gratis masterclasses

Zet vandaag nog de eerste stappen richting een bloeiend bedrijf met onze 3 gratis Flamingo Way maserclasses. We geven je handvaten voor het het vinden van jouw purpose, het ontdekken van jouw ideale klant,  tot het vinden van jouw plek in de markt. Met de Flamingo Way kom je tot een ijzersterke brand en/ of contentstrategie. 

Blooming Stories draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches