Succesvol Online Coachen

Succevol Online Coachen

Praktische handvatten om de transitie van offline naar online te maken

Wil jij ook zo graag ontspannen online coachen?

Deze coronacrisis vergt maximaal aanpassingsvermogen van ons allemaal. We werken zoveel mogelijk thuis en beperken onze sociale contacten.

Als coach, therapeut of adviseur ben je sinds een aantal maanden aangewezen op online contact met je klanten, terwijl je normaal gesproken zoveel waarde hecht aan het face to face contact. Dit is onwennig en het leidt tot onzekerheid. Daar wil je vanaf!
Deze cursus geeft antwoord op de meest prangende vragen van coaches en adviseurs die de transitie van offline naar online moeten maken:

  • Hoe zorg je voor goed contact via een beeldscherm?
  • Hoe kun je effectief coachen via Zoom of andere digitale tools?
  • Op welke manier leg je het beste modellen uit?
  • Hoe zet je oefeningen in tijdens je coaching?

     

Al deze onderwerpen komen tijdens deze cursus aan bod. Naast pragmatische tips & tricks deelt Iris ook hoe zij oefeningen uit onder meer TA, NLP en Voice Dialogue inzet tijdens haar coaching.

Stel je eens voor...

het is een zonnige dinsdagochtend. Het zonnetje schijnt naar binnen terwijl jij net bezig bent met het maken van een kop thee. Je kijkt op je horloge. Nog 10 minuten voor je volgende sessie. Je kijkt ernaar uit, want je bent erg benieuwd hoe het je coachee is vergaan de afgelopen tijd. Vol positieve energie loop je naar je werkplek, je gaat er goed voor zitten en…

Je klapt je laptopscherm open. 

Je logt in op jouw online meetingaccount en voor je het weet hoor je het bekende geluid van iemand die de digitale ruimte wilt betreden. Een glimlach verschijnt op je gezicht, je klikt op ‘binnenlaten’ en er verschijnt een ontspannen glimlach op je gezicht.

Over deze cursus:

€ 97,-

  • 6 modules met praktische videolessen
  • Verdiepende inzichten & cheatsheets
  • Aanvullende tips, tricks & blogs

Wat anderen zeggen over deze online training:

Dit is wat je krijgt:

Online modules

Je krijgt toegang tot 6 online modules, waarin Iris de belangrijkste aspecten van online coaching uitlegt, en je meeneemt in hoe zij de transitie van offline naar online heeft gemaakt.

Tips en Tools

Elke module gaat gepaard met een verdiepende informatie over de tools die je kunt gebruiken, privacy aspecten of een relevante blog om je verder op weg te helpen.

€ 97,-

5/5

Vond je het helemaal niks? 100% geld terug garantie!

 

Heb je het programma helemaal doorlopen en vond je het helemaal niets? Heb je er niets uit geleerd, of kunnen toepassen in je coaching? Dan krijg jij het volledige bedrag teruggestort. Met inmiddels meer dan 200 deelnemers en 0 terugstortingen, kunnen wij dit in het volste vertrouwen aanbieden! 

Over Blooming Stories

Blooming Stories is het bedrijf van Iris en Liesbeth. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat iedereen met wie zij mee werken, de beste versie van zichzelf kan leven. Dit allemaal vanuit hun kantoor in het centrum van Rotterdam. Waar Iris een ondernemende coach en trainer is, is Liesbeth een branding expert met jarenlange ervaring als marketing- en brand manager. 

Iris Kolthoff (ondernemer, trainer en coach) is een geregistreerd coach en trainer met een achtergrond in organisatie- en gezondheidspsychologie. Ook deed ze onderzoek naar gedragsverandering en in haar jaren als consultant werkte ze met talloze teams en organisaties op weg naar verandering en groei. Als coach werkt Iris nu veel met mensen die coachvragen hebben rondom de thema’s als perfectionisme, assertiviteit en authenticiteit. Ze leidt professionals op tot coach en traint teams naar coachend leiderschap. 

Liesbeth Gouda (ondernemer en branding expert)  Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als marketeer, tot Marketing Talent of the Year te zijn benoemd en vele andere marketing en campagneprijzen te hebben gewonnen, heeft zij zich vanaf oktober 2017 volledig op het ondernemerschap gestort. Zij is toen gestart met Another Brand Story, waar ze ondernemers helpt met hun branding aan de hand van haar unieke methode ‘de Flamingo Way’. In 2019 startte ze een tweede bedrijf: Another Destination Story: branding en marketing in de vrije tijd, recreatie en toerisme branche.

Samen helpen zij mensen in de knop te floreren. Zodat zij hun beste leven kunnen leiden. Elke dag.

Maar je hebt hier zelf invloed op. Jij bent degene die hiervoor kunt zorgen. Jij bent degene die de regie kunt pakken en jezelf het leven te bieden waarin jij floreert als ondernemer met jouw business, maar ook als mens. Je hoeft namelijk niet te wachten, je hoeft het niet meer uit te stellen. Pak vandaag nog de regie in eigen handen en gun jezelf de gelukkigste versie van jezelf.

Blooming Stories draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders